INSCHRIJVING IS GEOPEND!

De toertochtcommissie gaat er een mooie tocht van maken. De route is uitdagend en loopt deels over de vaste routes van Zuidwolde maar grotendeels over andere paden van het Drents Landschap en andere grondeigenaren. De route is uitgezet met linten en bordjes en je komt op plekken waar anders niet gefietst mag worden!

Alle afstanden starten vanaf de voetbalkantine in Zuidwolde en via zoveel mogelijk onverharde wegen trekken we richting het gebied Klein Zwitserland. Hier kan je een kleine pauze nemen bij de verzorgingspost waar je tevens een kleine versnapering krijgt.

De 40 en 60 km route pakken enkele uitdagende paden aan de Oost- en Zuidkant van Zuidwolde mee. Om hier even van bij de komen is er een tweede verzorgingspost op ons Bikepark, welke door de 60 km ook nog een tweede keer aangereden kan worden nadat je een uitstapje in Overijssel hebt gemaakt.

Bij de finish kan je napraten en wat eten en drinken in de kantine van de voetbalvereniging. Ook is het mogelijk om zowel je fiets als jezelf even op te frissen. Voor de fiets hebben wij een afspuitplaats ingericht en voor jouw als fietser zijn er douches en een kleedkamer aanwezig.


Inschrijven kan hier: https://www.fietssport.nl/toertochten/54484

LET OP!

Tijdens deze toertocht kunnen er foto’s en filmpjes gemaakt worden, deze kunnen gebruikt worden voor promotiedoeleinden en sfeerimpressies op sociale media, website en andere vormen van media. Door deelname aan deze toertocht ga je hiermee akkoord.