Het nieuwe tenue

Na een lange aanloop wordt op deze pagina het nieuwe tenue gepresenteerd. Dit is een impressie van het tenue de definitieve afbeeldingen volgen zo spoedig mogelijk.

Kenmerken van het tenue

Blauw/zwart
De basiskleuren van het tenue zijn blauw en zwart. Dus ook makkelijk te combineren met andere fietskleding en toch herkenbaar.

Drentse vlag
Het tenue is voorzien van de 'Drentse vlag' op linkerarm en -been en op het rugpand.

Geen logo's van sponsors.
Als vereniging hebben wij er voor gekozen geen vermelding van logo's van sponsors op het tenue te plaatsen.

Meer dan alleen het basistenue
Naast het basistenue kunnen we ook meerdere items aan te bieden zoals bijvoorbeeld arm- en beenstukken.

Forte
De kledingleverancier van het tenue is Forte (www.fortesportswear.nl).

En nu ...

Normaliter wordt, voorafgaand aan het bestellen, pasavonden georganiseerd. Vanwege Corona is dit niet mogelijk. Dit zou betekenen dat het nog maanden kan duren voordat het tenue besteld kan worden.

Hier willen we niet op wachten. Met de leverancier zijn we in gesprek om het bestellen op een andere, Corona verantwoorde manier, te organiseren.

Bestellen via een website

Voor het bestellen van de kleding zal gewerkt worden met een website, die Forte voor de vereniging zal inrichten. Deze website vermeldt de verschillende kledingstukken die besteld kunnen worden. Op deze site of op onze site, dit is nog even afwachten, worden maattabellen weergegeven dit nodig zijn om de maat te bepalen die nodig is.

Wel zal de totale bestelling uit minimum aantal (10) kledingstukken moeten bestaan voordat tot productie wordt overgegaan. Als vereniging zullen we dan ook aansturen op meerdere bestelmomenten per jaar. Zodat we ook vaker kunnen bestellen.

Bezorging aan huis

Nadat de kleding besteld en geproduceerd (dit kan 8 tot 10 weken duren) is, wordt de kleding thuisbezorgd.

Geen inruil mogelijk

Het produceren van het tenue is 'maatwerk'. Dit betekent dat wanneer het tenue niet past, het tenue niet kan worden teruggestuurd. Hoewel maattabellen beschikbaar worden gesteld kan voorkomen dat het tegenvalt. Wil je dit risico niet lopen dan kun je het beste wachten tot het weer mogelijk is om te passen. Echter, de verwachting is dat dit pas na de zomerverantwoord kan.

Tijdsplan
(let op, wij zijn hierbij afhankelijk van de leverancier)

• medio februari - Website en definitieve prijzenlijst

• 2de helft februari - Kleding bestellen